Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

Sommige vragen krijgen wij dagelijks gesteld. Om je wellicht alvast een stukje op weg te helpen kun je hier antwoord op een deel van de meest gestelde vragen terugvinden. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

De installatie is eenvoudig, u kunt dit zelf voor een groot gedeelte doen. Zo kunt u zelf de paal plaatsen en de kabel leggen. Het aansluiten van de connectorbox en de kabel is een aanpassing aan een elektrische installatie. Dit zal gedaan moeten worden door een gecertificeerde elektricien.

Op onze support pagina vindt u alle informatie over de installatie.

Wij rekenen geen bezorgkosten voor bestellingen boven de € 250,- incl. BTW.
Voor de bezorging van overige orders hanteren wij een vast tarief van € 25,- incl. BTW per bestelling. 

Natuurlijk! Wij werken dagelijks aan de productie, er staan in onze fabriek altijd wel een paar laadpalen klaar om afgeleverd te worden. Neem vooraf even contact met ons op, dat zorgen wij dat we er zijn.

Uiteraard kunnen we de installatie en plaatsing van de laadpaal voor u verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk, dat vinden we zelfs leuk! Neem vooraf wel even contact met ons op zodat we zeker weten dat we er zijn en u de bestelling kunnen overhandigen.

Bestellingen kunnen eenvoudig worden betaald met iDeal of per factuur. Als u een bestelling afrond zal de website u hier automatisch naartoe leiden.

De laadpalen worden op bestelling afgemonteerd. Doorgaans kunnen we uw laadpaal al na 10 werkdagen afleveren.

Staat je vraag er niet tussen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen via email: info@luxelaadpaal.nl of telefonisch: (085) 064 58 27