OVER ONS

Luxe laadpaal is een jonge onderneming die zelf een laadpaal voor elektrische auto’s heeft ontwikkeld.

Nadat het eerste ontwerp is uitgewerkt en het prototype uitvoerig is getest is de laadpaal uitvoerig doorontwikkeld. Het eerste prototype is doorontwikkeld en uitgegroeid tot onze huidige laadpalen. Luxe laadpalen waar we trots op zijn!
Sinds medio 2019 zijn we gestart met de online verkoop. Dit doen we geheel in eigen beheer. Van ontwerp, productie, assemblage, verzending en nazorg.

Wij produceren laadpalen voor elektrische auto’s van echte materialen en met een eigen karakteristieke uitstraling. Door een afgewogen ontwerp te combineren met een hoog niveau van afwerking en gebruiksgemak ontstaat een echte Luxe Laadpaal.

Benieuwd naar onze Luxe Laadpalen? Bekijk ze hier

Wij produceren zelf

De hele productie van onze laadpalen vindt ook daadwerkelijk plaats bij ons in de fabriek. Benieuwd hoe we dat doen? Hieronder een kijkje in onze keuken.

Waar kan ik met mijn vragen terecht?

Wij vinden je mening erg belangrijk en horen graag wat je van Luxe laadpaal vindt en hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@luxelaadpaal.nl op te nemen als je een vraag of opmerking hebt over de luxe laadpalen die wij aanbieden. Wij zijn ook op werkdagen van 08.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (085) 064 58 27